• 29 Mayıs, 2017

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cizre’mizde büyük bir coşkuyla kutlandı

Milli birliğimizin temellerinin atıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97. Yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cizre’mizde coşkuyla kutlandı.

Cizre Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programı, çelenk koyma töreninin akabinde şehir stadyumunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından küçük arkadaşlarımızın okudukları şiirler, hazırladıkları dans ve spor gösterileri ve muhteşem bir finalle kutlama töreni tamamlandı.

Resim, Şiir, Kompozisyon dallarında başarı gösteren öğrencilerimize Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR tarafından çeşitli hediyeler verildi.