• 29 Mart, 2017

6 kilometrelik Çöp Merkezi Yoluna soğuk asfalt döktük

Cizre şehir çöp merkezi 6 kilometrelik bozulmuş yolunu Cizre Belediyemiz tarafından yapılan çalışmayla yol genişletilerek soğuk asfalt dökümü yapıldı. Yapılan çalışmayla kent merkezinden çöp sürücülerimiz ve çöp taşıyan araçlarımız daha rahat ve güvenilir bir şekilde çöp merkezine ulaşabilecektir.

Cizre ilçe Belediyemiz kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Yıllardır bozulmuş halde bulunan 6 kilometrelik Şehir Çöp Merkezi yolu Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından önce yol genişletme, düzenleme ve dolgu malzemesiyle yapılan düzenlemenin ardından Soğuk asfalt malzemesi dökülerek Çöp Merkezi’nin 6 kilometrelik yolu yeni görünümüne kavuşturuldu. Yapılan çalışmayla şehir merkezinden çöp merkezine araçlarımız ve sürücülerimiz daha rahat, daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde çöp taşıyabilecektir.

‘Yapılan çalışmayla çöpler şehir merkezinden daha hızlı taşınacaktır’

Konuya ilişkin bilgi veren Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR çöp merkezi yolunun güvenliği ve düzeninin oldukça önemli olduğunu belirterek, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren Çöp Merkezi yolunu düzenlemek ve asfalt dökmek için çalışmalar başlattık. Daha önce dar ve şuse (stabilize) olan yolda önce yol genişletme, yol düzenleme ve ardından da soğuk asfalt dökümü çalışması yaptık. Yaptığımız çalışmayla çöp merkezine çöp taşıyan sürücülerimiz daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde gidip gelebilecektir ve şehir merkezinden çöp taşıma işi de daha hızlı yapılacaktır.”dedi.