Belediyemiz Nurullah Caddesi’nde yol yapım çalışmasına başladı

Belediyemiz yol yapım ve düzenleme ile Şehir Merkezinde bulunan Nurullah caddesi’nde çalışmalara başladı.

Belediyemiz Nurullah Caddesi’nde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor, stabilize çalışmaları başlayarak asfalt dökümü için hazır hale getirilen Nurullah caddesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Dicle Mahallesi Nurullah Caddesinde alt yapı çalışmaları biterken, Belediyemiz içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi eskimiş alt yapı hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladıktan sonra, yol yapım ve asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmaların başlamasıyla birlikte esnaf ve vatandaşlarımız derin bir nefes aldı, Cizre’nin İşlek ve halkın çok kullandığı caddelerden biri olan Nurullah Caddesi’ndeki çalışmalar kısa sürede tamamlanıp trafiğe açılacaktır.

web tasarım web hosting şile beyaz eşya servisi istanbul beyaz eşya servisi beyaz eşya servisi beyaz eşya servisi