Down Sendromlu Can Caba İçin Tüm Cizreliler Seferber Oldu

Down sendromlu Can Caba’nın düğün hayali için seferber olan Cizreli gençler, Can’ı mutlu etmek için düğün merasimi organize etti. Düğüne 7'den 70'e yüzlerce Cizreli'nin yanı sıra, Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. Ahmet ADANUR ile Şırnak Vali Yardımcımız Sn. Ali ARIKAN, STK temsilcileri ve iş adamları katıldı. Vatandaşlar, Can'ı mutlu etmek için saatlerce halay çekerken, Can'ın mutlulukları gözlerinden okundu.

Kale Mahallesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan 23 yaşındaki Can Caba'nın, yapılan her düğünün kendi düğünü olduğunu hayal ettiğini mahallenin gençlerine anlatması, gençleri seferber etti. Gençler, kendi aralarında iş bölümü yaparak, Can için düğün merasimi organize etti. Kale Mahallesi'nde yapılan sokak düğünü için canlı müzik sistemi ayarlanıp, hem eş, dost hemde sosyal medya üzerinden vatandaşlarımız davet edildi. Hayalini kurduğu damatlıkları da giydirilen Can'ın mutlulukları gözlerinden okundu. Düğüne katılanlar, Can'ı da aralarına alarak, saatlerce halay çekti. Düğünde, bazı bürokratların tebrik mesajları okunurken, davetlilere sıcak ve soğuk içecekler ile çiğköfte ikram edildi. 7'den 70'e yüzlerce Cizreli'nin katıldığı düğünde, Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. Ahmet ADANUR ile Vali Yardımcımız Sn. Ali ARIKAN’da bu mutlu gününde Can'ın yanında olup takı takarak mutluluklar dilediler. Şenlik havasında geçen düğün, pasta kesme töreni ile sona erdi.

web tasarım web hosting şile beyaz eşya servisi istanbul beyaz eşya servisi beyaz eşya servisi beyaz eşya servisi