İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU Cizre’yi Ziyaret Etti

Şırnak ziyareti’nin ardından hava yoluyla Cizre Tank Taburuna gelen İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU’yu Şırnak Valisi Sn. Mehmet AKTAŞ, Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. Ahmet ADANUR, Şırnak Emniyet Müdürü Ömer USLUSOY ve diğer protokol görevlileri karşıladı.

İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU Cizre’de esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Bakanımız Sn. SOYLU, Türkiye'deki 780 bin metrekarenin her karesine huzuru getirmenin başlıca görevleri olduğunu belirterek, "Biz huzuru tesis etmek zorundayız, bu bizim görevimizdir" diye konuştu. Bakanımız Sn. SOYLU Cizre’de tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. Ahmet ADANUR’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Programın son bulmasıyla birlikte Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU ve beraberindeki heyet Cizre’den ayrıldı.

web tasarım web hosting şile beyaz eşya servisi istanbul beyaz eşya servisi beyaz eşya servisi beyaz eşya servisi