Nurullah Caddesi’ndeki Asfaltlama Çalışmamız Tamamlandı

Cizre Belediyemiz Şehir Merkezinde bulunan Nurullah Caddesi’ndeki yol yapım, asfaltlama çalışmasını tamamladı. Stabilize çalışmaları başlayarak asfalt dökümü için hazır hale getirilen ve daha sonra asfalt çalışmasını tamamladı, tozdan, çukurdan, çamurdan kurtulmayan yolu çözüme kavuşturan Belediyemiz Dicle Mahallesi Nurullah Caddesi’ndeki alt yapı çalışmaları, içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi eskimiş alt yapı hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladıktan sonra, yol yapım ve asfaltlama çalışmasını da tamamladı. Çalışmaların son bulmasıyla birlikte esnaf ve vatandaşlarımız derin bir nefes aldı, Cizre’nin İşlek ve halkın çok kullandığı caddelerden biri olan Nurullah Caddesi trafiğe açıldı.

web tasarım web hosting şile beyaz eşya servisi istanbul beyaz eşya servisi beyaz eşya servisi beyaz eşya servisi