Valimiz Sayın Mehmet AKTAŞ Cizre’yi Ziyaret Etti

21 Haziran 2017 tarihinde Şırnak Valisi olarak atanan Sayın Mehmet Aktaş Cizre’yi ziyaret etti.

Valimiz Sayın Mehmet AKTAŞ’ı, Cizre ziyaretlerinde Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur, kamu kurum müdürleri ile birlikte Kaymakamlık hizmet binası önünde karşıladı.

Sayın Valimiz Mehmet Aktaş Kaymakamımızı makamında ziyaret etti. Daha sonra Kaymakamlık toplantı salonuna geçildi. Burada Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’dan ve ilgililerden Cizre’nin tarihi, kültür mirası ve kamu kurumlarının çalışmaları, tamamlanan ve yürütülen faaliyetler, ayrıca Cizre’de tamamlanan ve yapılması planlanan projeler ile ilgili bilgi alan Sayın Valimiz Mehmet Aktaş daha sonra Cizre’den ayrıldı.