• 1 Mayıs, 2017

Arıtma Tesisi’mizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor

Belediyemiz, Devlet Su İşleri ile birlikte şehrimizde kurmayı amaçladığı Cizre Arıtma Tesisi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Arıtma Tesisi inşaatı kısa bir süre içinde tamamlanacak ve Cizre’ye kesintisiz su verilecektir.

Çalışmalarına devam eden Cizre ilçe Belediyemiz, ilçedeki içme ve kullanma suyuna kalıcı çözüm getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Tüm çalışmalarını halk için yapan Belediyemiz, ilçeye “Arıtma Tesisi” kurmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje ve ihale aşamalarının bitmesiyle hızlı bir şekilde inşaat çalışması başlatılan Arıtma Tesisi’nde çalışmaların 2017 yılı ortalarında bitmesi çalışmalar devam ediyor. DSİ tarafından yapılan çalışmayla Arıtma Tesisi bitiğinde DSİ arıtma tesisini Belediyemize devredecektir. 2017 yılı ortalarında tamamlanması planlanan Arıtma Tesisi daha sonra Cizre ilçe Belediyemize devredilecektir ve Cizre’ye içme ve kullanma suyu kesintisiz bir şekilde verilmeye başlanacaktır.