• 29 Mayıs, 2017

Asri Mezarlık’ta temizleme ve bakım çalışmasını başlattık

Cizre Belediyemiz Asri Mezarlığı’nda ağaç budama, ot biçme, temizlik, bakım ve çevre düzenlemesi çalışmasını başlattı.

Cizre Belediyemiz Asri Mezarlığı’nı temizleme ve bakım çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde mezarlık içindeki ağaçlarda budama çalışması yapıldı, ot biçme, temizlik, bakım ve çevre düzenlemesi çalışmaları yoğun bir şekilde yapılıyor. Daha önce de Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’un talimatıyla ışıklandırma yapılmıştı, duvarlarında çöken yerler tamir edildi, duvardaki demirler değiştirilip bunların yerine yeni demirler yapıldı, eski kapılar değiştirilip bunların yerine Cizre tarihine yakışan motifleri taşıyan taşlardan kapı çevresi yapılıp yeni kapılar takmak için çalışmalar yapılıyor.