• 29 Mart, 2017

Cizre Belediye Başkanımız Sayın Adanur, çalışmaları yerinde denetledi

Cizre Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ADANUR, Belediye birim amirlerimiz ve mühendislerle birlikte çalışmaları yerinde denetledi, yapılan çalışmalar hakkında ilgili amirlerden bilgi aldı.

Cizre’de artan nüfusa bağlı olarak ulaşımın artması ve bundan dolayı da yol ve caddelerin yetersiz kalmasıyla birlikte Cizre Belediyemiz yolları genişletmek, hem yaya hem de araç trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılan Dörtyol Kavşağı’na ‘Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışmasını başlatmıştı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur, çalışmalar hakkında ilgili amirlerden bilgi aldıktan sonra çalışmaların halka rahatsızlık vermeden hızlı ve düzgün bir şekilde yapılması yönünde talimatlar verdi.