• 29 Mayıs, 2017

Belediye Başkanımız Sayın Adanur Cizre esnafını ziyaret etti

Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Adanur, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur, Cizre esnafını ziyaret etti. Çarşı merkezinde bulunan esnafları teker teker ziyaret eden Sayın Adanur, ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet etti ve vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ziyaretler sırasında vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Sayın Adanur, yaşanan sorun ve sıkıntılara ilişkin çözüm yolları bulacaklarını ve kentte yaşanan bütün sorunlarla bire bir ilgilendiklerini belirterek, “Halkımızın her alanda sorunlarıyla ilgileniyoruz. Yaşanan sorunlar karşısında çözüm yolları geliştiriyoruz. Cizre artık eski Cizre değil. Huzur ve güven ortamının sağlandığı kentimize güzel hizmetler yapacağız. Bizler halkımızın tüm sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.“dedi.