• 29 Mayıs, 2017

Belediye Başkanımız Sayın Adanur, kurum ve kuruluş Müdürleri ve mahalle ile köy muhtarlarıyla toplantı yaptı

Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur, kentin genel durumunu değerlendirmek, kenti daha iyi ve yaşanılabilir hale getirebilmek amacıyla bilgi alışverişi yapmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Belediye birim müdürleri, mahalle ve köy muhtarları ile kentteki bütün resmi kurum ve kuruluşların müdür ve yetkililerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Hükümet Konağı Konferans Salonu’nda Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Adanur başkanlığında düzenlenen toplantıda, Cizre ve Cizre’ye bağlı köylerin genel durumları değerlendirildi. Refah ve huzur dolu bir yaşam için Cizre’de ve Cizre’ye bağlı köylerde herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini anlatan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Adanur, “Herkes kentimizin temizliği, huzuru ve refahı için üzerine düşeni yapmalıdır. Kaymakamlık ve Belediye olarak her alanda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmaların daha da ileri bir seviyeye ulaşması ve gerek Cizre’de gerek se Cizre’ye bağlı köylerde muhtarlarımız başta olmak üzere herkesin yardımcı olması gerekiyor. Her beraber bu yolda yürümeye devam edersek o zaman çok daha ileriye gidebiliriz.”dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Adanur’un konuşmasının ardından muhtarlar, kurum ve kuruluş müdürleri yaşadıkları sorunları dile getirdiler, sorunlar karşısında çözüm yolları konusunda karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı. Toplantının bitmesiyle birlikte Belediye Başkanımız toplantıya katılanlara ilgi göstererek herkesi bizzat uğurlaması dikkat çekti.