• 1 Mayıs, 2017

Belediye Başkanımız Sayın Adanur, İzzet Gezzer Caddesi’nde inceleme yaptı

Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur, İzzet Geser Caddesi’nde yapılan ‘Sokak Sağlıklaştırılma’ projesini yerinde inceledi, esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur, İzzet Gezer Caddesi’nde yapılan ‘Sokak Sağlıklaştırılma’ projesini  çalışmalarını yerinde inceledi, esnafları ziyaret etti ve kaldırım işgaline karşılık herkesin duyarlı olması gerektiğini ve kaldırımların boş kalması gerektiğini esnaflara bizzat söyledi. Ziyaret ve incelemeler sırasında esnaf ve vatandaşların sorunlarını da dinleyen Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Adanur, İzzet Gezer Caddesi’ndeki çalışmaların kısa bir süre içinde tamamlanması için gerekli talimatları da verdi.  Sayın Adanur, ziyaret ve incelemeler sırasında yoldan geçen öğrencilerle de sohbet etti.