• 29 Mart, 2017

Belediye Başkanımız Sayın ADANUR kentimizin tarihi alanları ve tarihi Cizre Çarşısı’nı ziyaret etti

Cizre Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ADANUR ilçemizdeki tarihi alanları ve tarihi Cizre Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi. Tarihi Cizre Çarşısı’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Sayın ADANUR tarihi Cizre Çarşısı’nda ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR ilçemizdeki tarihi alanları ve tarihi Cizre Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi. Tarihi Cizre Çarşısı’nda incelemelerde bulunan Başkanımız Sayın ADANUR tarihi Cizre Çarşısı’nda ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesini hayata geçireceklerini söyledi. Tarihi yapıların durumunu yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın ADANUR Mehmet Ağa Kasrı, Katip Yusuf Evi, Tarihi Cizre Çarşısı alanlarının restorasyon ve bakım çalışmaları için belediye teknik birim sorumlularına talimatlar verdi.

Ziyaret sırasında esnaflarla sohbet eden Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın ADANUR yapılacak çalışmalarla ilgili vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.