• 1 Mayıs, 2017

Belediye Başkanımız Sayın Adanur, Şahin Tepe’deki imar yolu çalışmasını inceledi

Belediyemiz, Şahin Tepe’deki yerleşime yeni açılan alanlarda imar yolunu açmak için çalışmalar başlattı. Açılacak olan yeni yolları Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Adanur yerinde inceledi.

Cizre Belediyemiz, yerleşime yeni açılan alanlarda yeni imar yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor, Bu kapsamda Sur Mahallesi Şahin Tepe’de de yerleşime yeni açılan alanlarda yeni imar yolları açılıyor. Açılacak olan yollar 15 metre genişliğinde 235 metre uzunluğunda olacaktır. Yeni imar yolları için yapılan çalışmaları Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur, yerinde inceledi. Çalışmalara ilişkin yetkili birim müdürlerinden bilgi aldı. Belediye Başkanımız Sayın Adanur, çalışmaların kısa bir süre içinde başlatılması gerektiğini belirterek, ‘’Yapılacak olan çalışmalar düzgün ve hızlı bir şekilde yapılmalıdır yapılacak olan imar yollarını mevzuata uygun değişen ve gelişen Cizre’mize yakışan bir şekilde yapılmadır.’’dedi.