• 29 Mart, 2017

Belediye Başkanımız Sayın Adanur Şahin Tepe’deki park yapım çalışmalarını yerinde inceledi

Cizre Belediyemiz İlçemizdeki yeşil alan eksikliğini gidermek ve kentimize modern bir görünüm kazandırmak amacıyla Sur Mahallesi Şahin tepesine 60 dönümlük alanda mesire ve yeşillendirme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ettirirken, Belediye Başkanımız Sayın Adanur yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Cizre Belediyemiz İlçemizdeki yeşil alan eksikliğini gidermek ve kentimize modern bir görünüm kazandırmak amacıyla Sur Mahallesi Şahin tepesine 60 dönümlük alanda mesire ve yeşillendirme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ettirirken, Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Şahin Tepesine yapılacak olan 60 dönümlük mesire ve yeşillendirme alanlarının kentimizdeki yeşil alan eksikliğini gidermek, vatandaşlarımızın ailece oturup dinlenebilecekleri, çocuklarımızın rahatlıkla gezip dolaşabilecekleri mesire alanları çalışmalarını kısa bir süre içinde tamamlanıp halkımızın hizmetine sunacağız.

Sayın Adanur, yapılması gereken çalışmalarla ilgili talimatlar verdi

Cizre Belediyemiz ve DSİ’nin Konak Mahallesi Dicle Nehri kenarında ortaklaşa yaptığı dolgu çalışması nedeniyle daha önce Cizre Belediyemiz tarafından bu alanda oluşturulan fidanlık alanın ziyan olmaması ve bu fidanları kentimize kazandırmak için taşıma işlemi başladı. Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’un talimatı üzerine Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Konak Mahallesi’ndeki fidanlık alana uygun bir şekilde kaldırılıp Sur Mahallesi Şahin tepesinde hazırlanan alana taşıma işlemi yapıldıktan sonra fidanlar büyük bir titizlikle diki yapıldı. Yapılan bu çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur ilgili birim amirlerinden bilgi aldıktan sonra yapılması gereken çalışmalarla ilgili talimatlar verdi.