• 29 Mart, 2017

BELEDİYE VOLEYBOL TAKIMIMIZ ADINI FİNALLERE YAZDIRDI

Cizre Belediyemiz Voleybol takımı Adana temsilcisi Seyhan Belediye Sporu 3-2 yenerek Ankara’da yapılacak olan finallere ismini yazan ilk takım olma başarısını gösterdi. Cizre’mizi Konya’da temsil eden Belediye Voleybol takımımız Türkiye Voleybol Federasyonu 1.lige çıkmak için yapılan yarı final 3. maçından 3 puan alarak Ankara’da yapılacak final karşılaşmalarında mücadele etme hakkı kazandı. Belediye Voleybol takımımız ilk maçında Kocaeli Karamürsel Spor’a 3-1 yenilirken, oynadığı ikinci maçında Muş Lalezar Spor’u 3-0 yenip 3.maçında ise Adana Temsilcisi Seyhan Belediye sporu 3-2 yenip oynadığı üçüncü maçından 3 puan daha alarak ilk 8 takım arasına girmeyi başarmış oldu. Belediye Voleybol Takımımız 21-23 Mart tarihlerinde Ankara’da Türkiye finallerinde oynama hakkı kazanmış oldu.

Belediyemiz Voleybol takımına başarılar dileriz.