• 29 Mart, 2017

BELEDİYEMİZ İZZET GEZZER CADDESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Cizre kentine güzellikler katmaya devam eden Cizre Belediyemiz İzzet Gezzer Cadde’sinde ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesi kapsamında çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor. İzzet Gezzer Caddesi önce eski parke taşları kaldırıldı, alt yapısı uygun hale getirildikten sonra bazalt taşlarından kaldırımlar genilşetildi ve iki aracın yan yana geçebileceği şekilde renkli parke taşları döşendi. Alt yapı ve parke taşları döşemesinin bitmesinin ardından caddede yer alan evler, dükkânlar ve binalar tek renge boyanarak güzel bir görüntünün oluşması sağlandı. Yine caddeye konulan led ışıkları ise caddeye yeni bir görünüm kazandırdı. Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’un talimatıyla hazırlanan projede her şeyin belli bir düzen içinde olması gerektiği ve yapılacak her çalışmanın uyumlu olması gerektiği yönünde talimat vermesiyle dükkânların önlerine tek tip ve aynı renkte güneşlikler de konulmaya başlandı.

Caddenin biran önce bitmesi ve Cizre’ye renk katması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.