• 29 Mart, 2017

Belediyemiz kentin her tarafında alt yapı çalışması yapıyor

Belediyemiz kentin dört bir yanında alt yapıyı yenileme ve güçlendirme çalışması yapıyor. Belediye Başkanımız Sayın Adanur’un talimatıyla hazırlanan projelerin hayata geçirmek için öncelikle alt yapıyı yenileme ve güçlendirme çalışması yapıldıktan sonra üst yapı çalışmaları büyük bir hızla başlatılıyor.

Cizre Belediyemiz bahar aylarının gelmesiyle birlikte alt ve üst yapı çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’un talimatıyla geliştirilen projelerin hayata geçirilmesi için Belediyemizin bütün birimleri büyük bir titizlikle yoğun bir çalışma yürütüyor. Kentin dört bir yanında hem artan nüfusa yetebilecek hem de hayata geçirilmesi planlanan projelerin alt yapısını hazırlamak için alt yapıyı güçlendirme ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Şehir merkezi olan Dörtyol başta olmak üzere kentin dört bir yanında eski ve yetersiz kalan borular kaldırılırken bunların yerine 1000’lik beton yağmurlama boruları döşenerek, yağmurlama hattını güçlendirme ve yenileme çalışması yapılıyor.

Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur, Cizre’yi modern bir kent görünümüne kavuşturmak için kentin her tarafında çalışmalar yapıldığını belirterek, “Bizler kentimizi yeniden inşa ediyoruz. Şehrin her tarafında yeni projeler geliştirip hayata geçirmek için çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki dört-beş ayda Cizre’nin çehresini değiştirip huzur ve güveni yakalamış olan kentimizi layık olduğu hizmetlerle taçlandıracağız.”dedi.