• 29 Mart, 2017

Belediyemiz Sağlık ekipleri, işyerleri ve imalathanelerde hijyenik ve sağlık denetimi yaptı

Belediye Sağlık çalışanları ekiplerimiz ilçedeki market, lokanta, fırın, kasap, okul kantinleri, pastaneler, kuaförler, dürümcüler, şarküteri ve imalathanelerde hijyenik ve sağlık denetimleri yaptı.

Cizre Belediyemiz Sağlık Ekipleri Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte ilçedeki market, lokanta, fırın, kasap, okul kantinleri, pastaneler, kuaförler, dürümcüler, büfeler, şarküteri ve imalathanelerde hijyenik ve sağlık denetimleri yaptı. Yapılan denetimlerin rutin bir şekilde devam edecektir. Denetimleri yapan Belediyemiz Sağlık ekiplerimiz esnafa hijyenik ve sağlık koşullarına uyulmaları yönünde gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve bunların ihmal edilmesi halinde gerekli cezai işlemlerin yapılacağını bildirdi.

Yapılan denetimlerle vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz ortamlarda alışveriş yapılmasını, üreticilerin de hijyenik ve sağlıklı ortamlarda üretimlerini yapmaları sağlanacaktır.