• 29 Mayıs, 2017

Belediyemiz şehrin su sorununu çözmek için 4 adet su deposu yapıyor

Belediyemiz şehrin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak için Cudi Mahallesi’nde 2 adet 5 bin tonluk, 1 adet 1000 tonluk ve Dirsekli Köyü’ndeki yeni ve eski konutlar için de 1 adet 100 tonluk su deposu yapıyoruz.

Cizre Belediyemiz şehrin artan nüfusuna bağlı olarak içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak kentin dörtbir yanında su depoları kurmaya başladı. Bu kapsamda Belediyemiz Su İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cudi Mahallesi’nde 2 adet 5 bin tonluk, 1 adet 1000 tonluk ve Dirsekli Köyü’nde eski konutlar ve yeni yapılan konutlar için de 1 adet 100 tonluk su deposu yapmak için çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Yapılacak olan çalışmalarla birlikte kentin içme ve kullanma suyu sorunu büyük ölçüde giderilecek ve vatandaşlarımızın rahat bir nefes almalarını sağlayacağız.