• 29 Mart, 2017

Belediyemiz voleybol Takımı 1.Lige Çıkmak için Mücadeleye ediyor

Cizre’mizi Konya’da temsil eden Belediye voleybol takımımız Türkiye Voleybol Federasyonu 1.lige çıkmak için yapılan yarı final karşılaşmalarında oynadığı iki maçtan 3 puan alarak yarın da mücadelesine devam edecektir. Belediyemiz Voleybol takımı Kocaeli Karamürsel Spor’a 3-1 yenilirken, oynadığı ikinci maçında Muş Lalezer Spor’u 3-0 yendi. Oynadığı iki karşılaşmadan 3 puan çıkarmayı başaran Belediyemiz Voleybol takımı yarın 3. Maçını Adana temsilcisi Seyhan Belediye Spor ile oynayacaktır. Belediye Voleybol takımımızın yarın galip gelmesi durumunda ilk 8 takım arasında kalmayı başaracak ve 21-23 Mart tarihlerinde Ankara’da Türkiye finallerinde oynamaya hak kazanacaktır.