• 29 Mart, 2017

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sn Orhan YEGİN Beraberindeki Heyetle Cizre’yi Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Orhan YEGİN “Çalışma hayatında milli seferberlik” programı kapsamında beraberindeki heyetle Cizre’ye geldi.

Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR tarafından karşılanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Orhan YEGİN Cizre Ticaret ve Sanayi Odasında işadamlarıyla bir araya geldi. Daha sonra, Belediyemiz Bünyesinde faaliyet yürüten Sıtıya Zin Kadın Kültür Merkezini ziyaret edip, bayan kursiyerlerden ve kurum yetkililerinden bilgi aldı. Ardından TSO başkanları ve işadamlarıyla akşam yemeği programını tamamlayıp Silopi’ye geçti.

Ertesi gün Cizre İsmail Ebul-iz Organize Sanayi Bölgesine gelen Bakan Yardımcısı Sayın Orhan YEGİN, incelemelerde bulunarak işletme sahiplerinin üretimleri hakkında bilgi aldı. Cizre programını tamamlayan Sayın Orhan YEGİN ilçemizden ayrıldı.