• 29 Mart, 2017

Cizre Belediyemiz Kenti yeşillendirmeye devam ediyor

Belediyemiz tarafından İş makinalarıyla birlikte Sur Mahallesi şahin tepesinde yeni düzenleme yaparak fidan dikimine başlandı. Konak Mahallesi Nehir kenarında yapılan fidanlık alan ’Dicle Nehri Islah ’çalışmaları nedeniyle Sur Mahallesi şahin tepesine taşındı.

Cizre Belediyemiz ve DSİ’nin Konak Mahallesi Dicle Nehri kenarında ortaklaşa yaptığı dolgu çalışması nedeniyle daha önce Cizre Belediyemiz tarafından bu alanda oluşturulan 50 dönümlük fidanlık alanın ziyan olmaması ve bu fidanları kentimize kazandırmak için taşıma işlemi başladı. Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’un talimatı üzerine Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Konak Mahallesi’ndeki fidanlık alana uygun bir şekilde kaldırılıp Sur Mahallesi Şahin tepesinde hazırlanan alana taşıma işlemi büyük bir titizlikle devam ediyor.