• 1 Mayıs, 2017

Belediyemiz, İzzet Gezzer Caddesi’nde ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesini hayata geçirdi

Belediyemiz İzzet Keser Caddesinde yapılan sokak sağırlaştırılma projesi çalışmalarını tamamladı. Tek tip yapılan çatının üzerindeki bulunan brandaların tek renk olması ve görüntü kirliliğini oluşturmayan brandaların olması ve kaldırımların işgal edilmemesi vatandaşların geçişini engelleyen kahvehanecileri masa ve sandalyesi üstüne bırakılan gelişi güzel alt yapısı uygun hale getirildikten sonra bazalt taşlarından kaldırımlar genişletildi ve iki aracın yan yana geçebileceği şekilde renkli parke taşları döşendi. Alt yapı ve parke taşları döşemesinin bitmesinin ardından caddede yer alan evler, dükkânlar ve binalar tek renge boyanarak güzel bir görüntünün oluşması sağlandı. Belediyemiz Yine caddeye konulan led ışıkları ise caddeye yeni bir görünüm kazandırdı.