• 24 Şubat, 2017

İlçe Otogarından Çevre Yoluna Kadar Yol Genişletme Ve Asfaltlama Çalışması Başlattık

İlçe genelinde asfaltlama çalışmaları Cizre Belediyemiz öncülüğünde Karayollarıyla ortaklaşa devam ederken, Nusaybin Caddesi de ilçe otogarından Hastane cizre çevre yoluna kadar eski asfalt kaldırılıp hem yol genişletme çalışması hem de yeni asfalt dökme çalışması başlatıldı.

Cizre ilçe Belediyemiz öncülüğünde Karayollarıyla ortaklaşa tüm ilçede cadde ve sokakların asfaltlama çalışması büyük bir titizlikle devam ediyor. İlçenin hemen her yerinde çalışma yürüten Cizre Belediyemiz Karayollarıyla ortaklaşa devam ettirdiği asfaltlama çalışması kapsamında şimdiye kadar ilçenin büyük bir bölümünde cadde ve sokakların asfaltlama çalışmasını bitirmiş durumda. İlçe merkezinde çalışmaların büyük oranda bitmesiyle birlikte ilçenin çevresinde çalışmalar başlatan Cizre Belediyemiz ve Karayolları şimdi de Nusaybin Caddesi’nin daha önce dar olan ve eski asfaltla duran İlçe Otogarından çevre yoluna kadar olan kısımda Belediyemiz öncülüğünde Karayollarıyla birlikte yol genişletme ve yeni asfalt dökme çalışması başlatıldı.

‘İlçenin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz’

Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmanın birkaç gün içinde bitmesiyle birlikte Nusaybin Caddesi daha geniş, daha temiz bir görünüme kavuşacak ve halkımız ve sürücüler için daha güvenilir hale gelecektir. Konuya ilişkin bilgi veren Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR ilçenin dört bir yanında cadde ve sokakların asfaltlanmasının Belediye öncülüğünde Karayollarıyla birlikte devam ettiğinin altını çizerek, “Cizre Belediyesi olarak ilçenin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz. İlçemizi daha modern bir kent görünümüne kavuşturmak, halkın refah ve huzurunu sağlamak ve daha temiz bir çevre ile daha sağlıklı bir toplum yaratmak için her alanda çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettireceğiz.”dedi.

‘Eski Köprüden Silopi Çevre yoluna kadarki bölümde de çalışma başlatacağız’

Nusaybin Caddesi’nin yanı sıra birkaç gün içinde Eski köprü’den başlayıp Sanayi bölgesine kadar Silopi yolunda da hem yol genişletmesi hem de yeni asfaltlama çalışmasının başlatılacağını Belirten Belediye Başkanımız Sayın ADANUR, “Eski Köprüden sanayi bölgesine kadar olan Silopi yolunu da yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalar başlatacağız. Söz konusu bölgede önce yol genişletme çalışması yapacağız ardından da çift şeritli yol olacak şekilde Silopi çevre yoluyla birleştireceğiz.”diye ifade etti.