• 29 Mart, 2017

İzzet Gezzer Caddesi’nde ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesi çalışması başlattık

Cizre kentine güzellikler üstüne güzellik katan Cizre Belediyesi, İzzet Gezzer Caddesi’nde ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesini hayata geçirmek için çalışmalar başlattı.

Cizre Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR tarafından geliştirilen projeler hayata geçirilmeye devam ediliyor. Cizre’yi yeniden inşa etmek ve ilçeyi modern kente dönüştürüp, huzur ve refah getirmek için hazırladığı projeleri bir biri hayata geçiren Belediye Başkanımız Sayın ADANUR ilçedeki en işlek caddelerinden biri olan İzzet Gezzer Caddesi’ni baştan değiştirip ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesini de hayata geçirmek için çalışmalar başlatıldı. Eskiden parke taşı döşenmiş halde olup seyyar satıcılardan ve kaldırım işgallerinden geçilmeyen caddeye Belediye Başkanımız Sayın ADANUR tarafından getirilen yeni düzenlemeyle artık seyyar satıcılar tezgahlarını gelişi güzel bırakmayacak, kaldırım işgalleri yapılmayacak ve İzzet Gezer Caddesi o eski görüntü yerine yeniden inşa edilmek için proje geliştirildi. İzzet Gezzer Cadddesi’ni ‘Sokak Sağlıklaştırılması’ projesi için çalışmalar başlatıldı.

İş makineleri aracılığıyla parke taşlar kaldırıldı, yetersiz olan alt yapıyı güçlendirme çalışması yapılacak, yer altı çalışmaları tamamlandıktan sonra cadde yeniden dizayn edilecek ve şehrin temiz ve modern kent görünümüne yeni bir görüntü katacak. Projesinin tamamlanmasıyla birlikte yolun her iki tarafına geniş kaldırımlar yer alacak, yol iki aracın yan yana geçebileceği genişlikte yapılacak ve dükkanların önündeki gölgelikler tek renk ve tek çeşit oluş yeni bir düzen ve görünüme kavuşacaktır.