• 29 Mayıs, 2017

Miniklerin Anneler Günü Etkinliği ve Resim Sergisi Açılışı

Belediyemiz Bünyesinde Faaliyet yürüten Sıtiya Zin Kadın Kültür Merkezi ve Cizre Bırca Belek Kültür Sanat ve Kalkınma Derneğinin organizasyonuyla miniklerin anneler günü etkinliği düzenlendi. Stiya Zin Kadın Kültür Merkezindeki ana okul öğrencileri, veliler ve Kültür Merkezi çalışanları katıldı. Anneler günü dolayısıyla okur yazar sertifika hak kazanan bayanlara sertifikalar verildi. Minik öğrenciler tarafından çeşitli etkinlikler sergilendi. Kaymakamlık konferans salonunda düzenlen etkinliğin ardından Belediyemiz Sıtiya Zin Kadın Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu resim ve el sanatları açılışı yapıldı. Açılışa Cizre Müftüsü, Milli Eğitim Müdürü, Halk Eğitim Müdürü yanı sıra çok sayıda davetiye katıldı. Kadın Kültür Merkezi öğrencileri tarafından düzenlenmiş olduğu resim ve el sanatlarına ilgi yoğundu.