• 29 Mart, 2017

Orhan Doğan Caddesi’nde alt yapıyı yenileyip güçlendirme çalışması başladı

Belediyemiz ilçe genelinde başlattığı alt yapı çalışmasını devam ettirirken, çarşı merkezi olan Orhan Doğan Caddesi’nde de çalışmalar yoğunlaştırıldı. Alt yapısı yetersiz kalan Orhan Doğan Caddesi’nde alt yapıyı yenileme ve güçlendirme çalışması büyük bir titizlikle başlatıldı.

Cizre İlçe Belediyemiz ilçe genelinde alt yapı çalışmalarını seferberlik ruhuyla devam ettirirken, ilçenin çarşı merkezi olan Orhan Doğan Caddesi’nde de çalışmalar yoğunlaştırıldı. Hastane Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte alt yapı çalışmaları Orhan Doğan Caddesi’nde başlatıldı. İlçede son zamanlarda artan nüfusa bağlı olarak alt yapının yetersiz kalması nedeniyle ilçe genelinde alt yapıyı güçlendirme ve yenileme çalışması kapsamında ilçenin çarşısının bulunduğu Orhan Doğan Caddesi’nde trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, iş makineleri tarafından caddenin kazma işlemi yapıldıktan sonra eskimiş ve yetersiz kalan alt yapı kaldırılıp yerine Q 1000’lik beton borular döşenme işlemi yapılıyor.