• 1 Mayıs, 2017

Sanat Sokağı’nda çevre düzenlemesi ve yenileme çalışması başlattık

Cizre Belediyemiz Sanat Sokağı’nda çevre düzenlemesi ve sağlıklaştırma projesi kapsamında çalışmalar başlattı. Başlatılan çalışmaların kısa bir süre içinde tamamlanmasıyla birlikte Sanat Sokağı modern bir görünüm kazanacak ve kentin çehresini değiştirecektir.

Cizre Belediyemiz her alanda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’un talimatıyla Sanat Sokağı’nda çevre düzenlemesi ve sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında çalışmalar başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda önce Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kahvehaneciler tarafından yola gelişigüzel bırakılan sandalye, masa, banklar kaldırıldı ardından da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından görüntü kirliliğine neden olan eski yapılar kaldırılıp bunların yerine daha modern ve güzel yapılar için çalışmalar başlatıldı. Başlatılan çalışmaların kısa bir süre içinde tamamlanmasıyla birlikte Sanat Sokağı modern bir görünüm kazanacak ve kentin çehresini değiştirecektir.