• 29 Mart, 2017

Valimiz Sayın Ali İhsan SU Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR ile birlikte Cizre Esnafını Ziyaret Etti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Cizre’yi ziyarete gelen Valimiz Sayın Ali İhsan SU, Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR ile birlikte Cizre esnafını ziyaret edip, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Esnafların sorun ve önerilerini dinleyen Sayın Su, esnafa bol kazançlar diledikten sonra Cizre’de yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Daha sonra Orhan Doğan Caddesi’nde yapımı bitme aşamasına gelen ışıklandırma projesini yerinde inceledi.