• 1 Mayıs, 2017

Valimiz Sayın Su, Belediye Başkanımız Sayın Adanur ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi

Şırnak Valimiz Sayın Ali İhsan Su, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Cizre’yi ziyaret etti. Sayın Su, Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’la birlikte yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Cizre’de yapımı devam eden TOKİ Konut çalışmaları, Belediyemiz tarafından yapımı devam eden Nur Mahallesi park çalışması, DSİ ve Belediyemizin ortak çalışmasıyla yapılan Dicle Nehri Islah Projesi çalışmaları ve Sur Mahallesi’nde bulunan 4 Nolu parsel üzerinde 22 Dönümlük park çalışmalarını yerinde inceledi.

Valimiz Sayın Su, incelemeler sırasında vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı ve yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşlar Valimiz Sayın Su ve Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Adanur’a yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler. Yine Sayın Su, incelemeler sırasında mahalledeki çocuklarla yakından ilgilendi ve bir müddet sohbet etti.