• 1 Mayıs, 2017

Valimiz Sayın Su ve Belediye Başkanımız Sayın Adanur, Cizre’de Kavgalı İki Aileyi Barıştırdı

Şırnak Valimiz Sayın Ali İhsan Su, Belediye Başkanımız ve Kaymakamız Sayın Ahmet Adanur ile birlikte Cizre’de kavgalı iki aileyi barıştırdı. Daha önce bir anlaşmazlıktan dolayı aralarında husumet oluşan iki ailenin bireyleri, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’un girişimleri sonucu bir araya getirilerek aralarındaki husumetin sonlanmasına vesile oldular. Kavgalı iki Ailenin Barış programına Şırnak Baro Başkanı Av. Nuşirevan Elçi, Şırnak Ticaret Odası Başkanı Osman Geliş, Cizre Ticaret Odası Başkanı Süleyman Çağlı, STK temsilcileri, Bölgemizin ileri gelen Kanaat önderleri ve çok sayıda davetli katıldı. Programda okunan duaların ardından her iki aile arasında barış sağlandı. Aile büyüklerine teşekkür eden Şırnak Valisi Ali İhsan Su, “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Kavga edip birbirimize düşmenin zamanı değildir” dedi.