• 29 Mayıs, 2017

Zabıta ekiplerimiz kaldırım işgaline karşı harekete geçti

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri çarşı merkezdeki kaldırım işgallerine karşı harekete geçerek kaldırımları işgal eden esnaflara gerekli uyarılar ve cezai işlemler yapılarak kaldırımları boşaltmak için çalışmalar başlattı.

Cizre Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri çarşı merkezde kaldırımları işgal eden esnaflara özellikle de cadde ve kaldırımlara sandalyeleri koyarak yaya yolunu kapatıp kaldırım işgali yapan kahvehanecilere yönelik çalışmalar başlatıldı. Dün yapılan çalışmalarda kaldırımları işgal eden ve yaya yolunu kapatan esnaflara yönelik gerekli uyarılar ve cezai işlemler yapılarak kaldırımları boşaltmak için çalışmalar başlatıldı.

Vatandaş memnun

Kaldırım işgaline karşı Zabıta Müdürlüğümüzün harekete geçmesini olumlu bir çalışma olarak gördüklerini belirten vatandaşlar da kaldırım işgalinden çok rahatsız olduklarını ve Belediyenin yerinde bir çalışma yaptığını, bu çalışmalarda Belediyenin yanında olduklarını dile getirdiler.