15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı Çalışmaları Başlıyor, Cizremize Hayırlı Olsun!

10 dönümlük alan üzerine yapılacak olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı yapım çalışmalarına başlandı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile yapılacak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı içerisinde bisiklet yolu, koşu parkuru, restoran, kafe, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri ve vatandaşlarımızın istifade edeceği yeşil alanlar bulunacaktır. Hedefimiz yapımına başlayacağımız parkı en kısa süre içerisinde milletimizin hizmetine sunmaktır.

İlçemizin vatandaşlarımızın sosyal yaşam alanlarını daha da yaşanılabilir kılmak çirkin ve kötü görüntü teşkil eden yerlerden arındırmak amacı ile yeni yaşam alanları kazandırmaya çalıştıklarını ifade eden Kaymakam/Belediye Başkanı Mehmet Tunç , ‘‘Konak Mahallesinde 10 bin metrekare büyüklüğünde yapacağımız 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkının şimdiden Cizreli Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi. Yapılan parkın çok amaçlı işlevler göreceğini ve Cizre’nin güzelliğine güzellik katacağını halkımızın dışardan gelen misafirlerimizin çocuklarımızın kullanacağı yeni bir yaşam alanı olacağını aktaran Tunç, sözlerine şöyle devam etti: “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı, 15 Temmuz’u, Milletimizdeki milli birlik vurgusunu simgelemektedir. Çocuklarımız, gençlerimiz bu bilinçle yetişmektedir. Gençlerimizin, ailelerimizin ve misafirlerimizin hoşça vakit geçirecekleri yeni bir sosyal alan olacak, Milletimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.