15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı Çalışmaları Tüm Hızı ile Devam Ediyor.

Cizre Belediyesi önderliğinde 10 dönümlük alan üzerine yapılacak olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı” çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

10 Dönümlük parkta Cizre Belediyesi araçlarınca yapılan çalışmalar sonrasında ilgili alanda taş duvar yapım işi çalışmaları başlatıldı. Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, “Cizre Belediyesi önderliğinde Erzurum Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Parkı” içerisinde bisiklet yolu, koşu parkuru, restoran, kafe, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri ve vatandaşlarımızın istifade edeceği yeşil alanlar oluşturulacaktır. Daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir Cizre için dur durak bilmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.