19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e "Gazi" unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Gününün 99. Yıl dönümü Hükümet Konağı bahçesinde, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut SİNANOĞLU, Garnizon Komutanı İlker AKKAYA, Cumhuriyet Başsavcı V. Kürşad Kağan ERGÜN, İlçe Emniyet Müdürü Akın TAN, İlçe Jandarma Komutanı Okan TALAY, kamu kurum müdürleri, STK’lar, gaziler ve vatandaşların katılımıyla Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Program sonrası gazilerimizle sohbet eden Başkan Vekilimiz SİNANOĞLU, Devletimizin her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğunu belirterek, “Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan aziz gazilerimiz, en değerli varlıklarımızdır. Şehitlerimize Yüce Mevla’dan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum” dedi.