2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR’un başkanlığında, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okullarda güvenlik kameralarının tamamlanması ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemini entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocuklarımızın güvenli bir şekilde servislerde taşınması ve öğrencilerimizin daha fazla gün ışığından yararlanması gibi konuları görüşmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR, Emniyet Müdürü Özcan ARPACI,  Jandarma Komutanı Serdar KAYA, Milli Eğitim Müdürü Şahan İKE, okul müdürleri, okul aile birliği temsilcileri ve mahalle-köy muhtarları katıldı.

Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR’un konuşmalarının ardından toplantıya katılanların karşılıklı soru cevap, görüş ve önerilerinin dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi.