24 Kasım Öğretmenler Günü

Kaymakamlık Konferans Salonunda Öğretmenlerimiz için hazırlanan programa; İlçe Kaymakamımız/ Belediye Başkan V. Nazlı Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan ilçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanı V. Nazlı Demir, öğretmenlerimizin gününü kutlayarak ”Bizler sizlerin her gün anılmasını istiyoruz, bugün sizler için anlamlı bir gün, çocuklarımızı yetiştirmek için özveriyle çalışıyorsunuz, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi ister, devletine ve milletine karşı mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışmalıyız. Bu vesileyle bir kez daha 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. ”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yaptığı programda; sinevizyon gösterisi, şiirlerin okunması ve oratoryo gösterisi yapıldı.

İlçemizin en genç öğretmeni Busenur Aydın’ın da duygularını anlattığı programda, ilçemiz genelinde düzenlenen  “Sana Bir Mektup Var Öğretmenim"  yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğretmenlere olan sevginin anlatıldığı program, adaylığı kalkan öğretmenlerin meslek yemini etmesiyle son buldu.