54. Kütüphane Haftası Etkinlikleri

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sn. Faik ARICAN, bu yıl 26 Mart-1 Nisan tarihleri arasında kutlanan ve ‘Yeni Nesil Çocuklar, Yeni Nesil Kütüphaneler” temasının işlendiği “54. Kütüphaneler Haftası” kapsamında İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Okuma alışkanlığı hususunda bir farkındalık oluşturulmasına katkıda bulunulması amacıyla düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Sn. ARICAN: “Kütüphaneler Haftası’nın 54’üncüsünü icra ediyoruz. Cizre’ye yakın zamanda yeni ve modern bir kütüphanede kazandıracağız. İnşallah geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı kitaplarla buluşturursak fikir yürüten nesillerin büyümesine katkı sağlamış oluruz” dedi.

Etkinliğin son bölümünde İlçemizdeki kütüphanede çocuk genç ve yetişkin kategorisinde en çok kitap okuyan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.