Allpower Cizre Belediyespor Halkbank’ı Konuk etti.

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 15. hafta mücadelesinde Allpower Akü Cizre Belediyespor, Halkbank ile karşı karşıya geldi.

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda oynanan voleybol maçını Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan, Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Cizre Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı ve çok sayıda taraftar tribünden takip etti.

Allpower Cizre Belediyespor ile Halkbank arasında oynanan mücadelede (18-25) (22-25) (18-25) lik setlerle Halkbank 3 – 0 kazandı.

Maç sonrası Cizre Belediyespor teknik heyeti ve sporcuları soyunma odasında ziyaret eden Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan, Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ile Cizre Belediyespor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı “maç sonunda sporcuları ziyaret ederek sporculara bugün iyi mücadele ettiniz, iyi oynadınız bazen istenmeyen sonuçlarda yaşanabilir, moralinizi bozmadan kalan müsabakalara daha iyi hazırlanıp güzel sonuçlar alacağınıza inanıyor ve güveniyoruz. İyi günde, kötü günde her zaman sizlere desteğimiz devam edecektir, bundan sonraki müsabakalarınızda başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.