Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR İçin Veda Yemeği Programı Düzenlendi

Yaklaşık 2 buçuk yıldır Cizre Kaymakamı olarak ve 1 yıldır da Cizre Belediye Başkan Vekili olarak görev yapmakta olan Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Ahmet ADANUR’un Ankara Mahalli İdareler Daire Başkanlığına tayini çıkmasından dolayı veda yemeği programı düzenlendi.

Cizre Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliğince İç Kale içerisindeki Kültür Merkezi önünde düzenlenen veda yemeğine Kaymakamımız Ahmet ADANUR’un yanı sıra; İdil Kaymakamı Ersin TEPELİ, Garnizon Komutanı Mehmet ÇALKAYIŞ,Cumhuriyet Başsavcısı Evren AKBEY, Emniyet Müdürü Özcan ARPACI, Jandarma Komutanı Serdar KAYA, Memur Sen Şırnak Şube Başkanı Abdullah Çatı ve Kamu kurum müdürleri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Mahalle-köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların yapılması, çeşitli hediyelerin verilmesi ve Belediye Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalarla ilgili slayt gösterisinin yapılmasının ardından konuşma yapan Belediye Başkanımız ve Kaymakam  Sayın Ahmet ADANUR : “Tek hedefimiz, tek amacımız, bu şehre bir şeyler katabilmekti. Bu hakikaten havasında, sokağında, caddesinde, efsunlu şehir diye hitap ettiğim yeniden tarihiyle geçmişiyle buluşmasını özlemle arzu ettiğim bu şehre bir katkı sunabilmekti tek hedefimiz bu oldu. Eğer bunda az da olsa bir başarıya ulaştıysak, karınca misali çok az bir yol alabildiysek bile bundan mutluluk ve bahtiyarlık duyarız. Ve bu mutluluğu bahtiyarlığı içimde hissediyorum. İlk geldiğimde Cizre’de ilk konuşmamda doğrusu Kürtçe bilseydim Kürtçe hitap etmek isterdim sizlere ama anlaşabilmemiz için Kürtçe konuşmamıza gerek yok gönülden gönüle gözden göze olan yollarla anlaşacağız demiştim, 2,5 yıl sonra söylediğim sözün gerçekleşmiş olması benim en büyük mutluluğum hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlerin şahsında tüm Cizrelilere teşekkürlerimi iletiyorum. Elbette her şeyin bir sonu olduğu gibi buradaki görev süremizin de belki sonuna gelmiş olduk ama biraz önce değerli Başkanlarımız da söylediği gibi veda etmiyoruz bu bir veda değil,gönülden sevenler için hiçbir zaman veda olmaz. Sadece bir fiziki ayrılık ama gönüller bir olduğu sürece veda mümkün değil. O zaman ayrılsak ta beraberiz diyor, geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, Allah razı olsun, hayırlı duayla yad edilmeyi diliyor. hepinize en derin sevgi, saygı ve hürmetlerimi arz ediyorum Allah a emanet olun.” dedi.