Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. ARICAN Ayağının Tozuyla Birim Müdürlerimizle Toplantı Yaptı

Cizre Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı görevine atanan Sn. Faik Arıcan, ayağının tozuyla Belediyemiz birim müdürleriyle toplantı yaptı.

Toplantının ana başlığı Cizre’de devam eden projeler ve planlanan projelerdi. Bu kapsamda Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sn. Faik Arıcan, Birim müdürlerimize çalışmalar konusunda hız kesmeden tam gaz devam etmek için ve mesai gözetmeksizin gece gündüz hep beraber çalışacağız talimatını verdi. Sayın ARICAN : ‘’Cizre’yi hak ettiği güzelliklere taşımayı hedefliyoruz. Devletimizin imkânları doğrultusunda kentimizi Doğal ve Tarihi Güzelliklerle Dolu Bir Kent haline getireceğiz’’ Dedi.