Belediyemiz Cudi Mahallesi’nde Halk Toplantısı Düzenledi

Belediyemiz 2020 – 2024 Dönemi Stratejik plan çalıştayı ve planlanan projeleri kapsamında Nur Mahallesinden sonra Cudi Mahallesi Mezbaha Caddesinde halk toplantısı düzenledi.

Belediyemiz gelecek dönemde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi vermek ve halkın sorunlarını dinlemek amacıyla Mezbaha Caddesinde, halk toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen halk toplantısına, Eşbaşkanlarımız Mehmet ZIRIĞ ile Berivan KUTLU, HDP Cizre Eşbaşkanları, Belediyemizin tüm Müdürlükleri, meclis üyeler ve mahalle sakinlerimiz katıldı.

Eş Başkanlarımız Mehmet ZIRIĞ ve Berivan KUTLU, son 4 ayda yapılan faaliyetleri ve hayata geçirilecek olan projeleri anlattı. Toplantının moderatörlüğünü yapan belediyemiz meclis üyesi Mirza KURT, halkımızın bilinçlenmesi adına son 4 ay içerisinde belediyenin ilgili müdürlükleri tarafından yapılan çalışmaları ve Belediyenin gelir ve giderlerini açıkladı. Cudi mahallemizde yapılan halk toplantısının amacı; İlçenin kalkınmasına dair projeler, mahallenin sorunları, kaldırım işgali, başıboş hayvanlar ve uyuşturucuya karşı ortak çözüm, Belediyemiz tarafından mahallelerimizde yapılacak olan semt pazarları hakkında vatandaşlarımızla yer konusunda fikir alışverişi, Cizre’de yapılan çalışmaları vatandaşlarımıza anlatmak ve vatandaşlarımızı bilgilendirmektir.

Halk toplantısında konuşmak isteyen vatandaşlarımıza söz hakkı verildi

Toplantıda söz hakkı alan vatandaşlarımızın ortak sorunu yine başıboş hayvanlar, uyuşturucu ve kaldırım işgali oldu. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini not alan Eşbaşkanlarımız, imkanlarımız doğrultusunda elimizden gelen tüm cabaları sarf edeceğini belirterek, önümüzdeki 8-10 ay içerisinde tüm mahallelerimizdeki bozulan yolları kilit parke çalışmalarıyla tamamlayacaklarını ve bozuk olan cadde, sokak bırakmayacaklarının müjdesini verdiler. Daha sonra Eşbaşkanlarımız toplantıya katılan mahalle sakinlerimize, katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.