Belediyemiz Cudi Mahallesinde İkinci Halk Toplantısı Düzenledi

Belediyemiz çalışmalar hakkında bilgi vermek ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek amacıyla Cudi Mahallesinde ikinci halk toplantısı düzenledi.

Cudi Mahallesinde gerçekleştirilen ikinci halk toplantısına Şırnak Milletvekili Nuran İMİR, Belediye Eşbaşkanlarımız Mehmet ZIRIĞ ile Berivan KUTLU, HDP Cizre Eş başkanları, Belediyemizin tüm Müdürlükleri, Meclis üyelerimiz ve mahalle sakinleri katıldı.

Eş Başkanlarımız Mehmet ZIRIĞ ve Berivan KUTLU son 4 ayda yapılan faaliyetleri ve hayata geçirilecek olan projeleri anlattı. Halk toplantısının moderatörlüğünü yapan Meclis üyemiz Mirza KURT,  vatandaşlarımızın bilinçlenmesi adına birimlerimiz tarafından yapılan çalışmalar ve Belediyenin gelir ve giderleri açıklandı. Toplantıda söz alan vatandaşlarımız istek ve taleplerini dile getirdiler. Talepler arasında su israfına karşı önlemlerin alınması ve hemen hemen herkesin şikayet ettiği başıboş hayvanlar oldu. Daha sonra Eşbaşkanlarımız Mehmet ZIRIĞ ile Berivan KUTLU: ‘‘Yapmış olduğumuz toplantıların amacı Belediyenin 4 duvar arasında olmadığını Eşbaşkanlar olarak, Meclis üyelerimiz ve belediyemizdeki tüm müdürlerimizle birlikte, halkçı belediyeyi mahallelere taşıyarak sorunlarınızı çözmek istiyoruz. Mahallelerimizde halkımızın istek ve taleplerini dinleyerek bunları ilgili Müdürlerimizle birlikte not alıp çözüm konusunda ne gerekiyorsa siz vatandaşlarımız için yapmaya hazırız. Dil, ırk ve düşünce farkı gözetmeksizin kent içinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza eşit şekilde hizmet yapacağımızdan endişeniz olmasın. Belediye olarak üstümüze düşen görevleri yerine getirerek kısa süre içinde projelerimize başlayacağız.’’dedi.