Belediyemiz Halk Toplantılarına Devam Ediyor

Belediyemiz 2020 – 2024 Dönemi Stratejik plan çalıştayı ve planlanan projeler kapsamında Sur Mahallesi Sur Parkında dördüncü halk toplantısını gerçekleştirdi.

Sur Mahallesindeki Halk Toplantısına Belediye Eşbaşkanlarımız Mehmet ZIRIĞ ile Berivan KUTLU, HDP Cizre Eş başkanları, Belediyemizin tüm Müdürlükleri, Meclis üyelerimiz ve Mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak Belediye Meclis üyemiz Mirza Kurt tarafından Belediyemizin 3 aylık faaliyet raporu ve gelir giderleri katılımcılara anlatıldı.. Daha sonra Eşbaşkanlarımız Mehmet Zırığ ve Berivan Kutlu, yapılan faaliyetleri ve hayata geçirilecek olan projelerin çalışmalarını detaylı bir şekilde halkımızla paylaştı. Eşbaşkanlarımız Stratejik Plan kapsamında yapılacak projeler ile ilgili katılımcıların fikir, görüş ve önerilerini dinledi.

Toplantıda söz hakkı alan vatandaşlarımız ortak sorunun alt yapı, yeşil alan, başıboş gezen hayvanlar, kaldırım işgali ve semt pazarları oldu.

Halkımızın istek ve taleplerini not alan Eş Başkanlarımız, öncelikli olarak ilçenin temel sorunları arasında yer alan yol, su ve alt yapı çalışmalarının bir an önce yapılıp bitirilmesi, diğer talep ve önerilerinin de ilerleyen süreçte gerçekleştireceğini belirtiler.

Toplantı Eş Başkanlarımızın mahalle sakinlerine teşekkür etmesi ile son buldu.