Belediyemiz Konak Mahallesi’inde Yağmurlama Çalışmasına Başladı

Belediyemiz, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Konak Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları kapsamında 1359. Sokakta 400’lük boru yağmurlama hattı döşemesine başladı.

Konak Mahallesi 1359. Sokakta yapılan yağmurlama hattı döşeme çalışmaları ile yağmur sularını yeraltına döşenen yağmurlama boru hatları ile tahliye edilmesi hedeflenirken, her yağmur yağışı sonrası oluşan su baskınlarının önüne geçilmesi ve su birikintileri nedeni ile araç ile yaya trafiğini olumsuz şekilde etkilenmemesinin önüne geçilerek yağışlardan dolayı oluşan olumsuzlukların önüne geçilecektir.  Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İş makineleri yardımı ile sürdürülen yağmurlama hattı çalışması kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.