Belediyemiz Koronavirüs Salgınına Karşı Çalışmalarını Arttırdı

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına karşı başlattığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Küresel bir tehdit haline gelen koronavirüs'e karşı önlem alma çalışmalarına hız kesmeden devam eden Belediyemiz, bu kapsamda ilçede vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği noktaları dezenfekte ederek, cadde ve sokakları yıkayarak temizliyor. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünün başlatılan dezenfekte çalışmaları kapsamında toplu olarak kullanılan birçok alan dezenfekte edilirken, Cadde ve sokaklarda 174 personel ile 48 araçla birlikte çalışmalarını gerçekleştiriyor.  Ekiplerimiz ilçedeki tüm Mahallelerimizde eş zamanlı olarak dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.