Belediyemiz Temizleme ve Bakım Çalışmasını Başlattı

Belediyemiz Park bahçe müdürlüğü ekipler tarafından, Nusaybin Caddesi’nde bulunan orta refüjde ot biçme ve düzenleme çalışmalarına başladı

Orta refüjlerde düzensiz bitki ve yabani otların bakım çalışmalarına başlayan Park bahçe müdürlüğü ekipleri ot biçme ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam ederken, çalışmalar kapsamında orta refüjde ki bitkiler arasındaki yabani otlar temizlenirken, yol kenarlarında temizlik çalışması yapılıyor. Belediyemiz temizlik ve düzenleme çalışmalarını kentin genelinde aralıksız olarak devam ederken, her gün şehrimizin farklı cadde ve sokaklarında genel temizlik, periyodik olarak kaldırımların Deterjanlı deodorantlı tazyikli su ile yıkama çalışmaları devam etmektedir.