Belediyemiz TÜM BEL-SEN İle Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Belediyemiz ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında Memur ve sözleşmeli memur statüsünde görev yapan personeli kapsayan, kazanılmış sosyal hakları içeren Toplu İş Sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı.

Dengbêj Evi’inde gerçekleşen imza törenine, Belediye Eş Başkanlarımız Mehmet ZIRIĞ, Berivan KUTLU, TÜM BEL-SEN Genel Sekreteri Yılmaz YILDIRIMCI ve sendika üyeleri katıldı.

Eş Başkanlarımız Mehmet ZIRIĞ ve Berivan KUTLU: Sözleşmeyle birlikte işçilerin haklarının güvence altına alındığına vurgu yaparak 21 Mart Nevruz gününde işçilere ikramiye verilmesi yönünde bir madde eklediklerini, Nevruz günü için alınan kararın bir ilk olduğunu söyleyen eş Başkanlarımız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ise tüm belediye kadınlarının izinli sayılacağı ve ikramiye alacaklarını dile getirerek, sözleşmenin imzalanmasının ardından hayırlı olsun.’’ Dileklerinde bulundular.